Политика

ББЦ брани “Евромайки” от политическата “калинка” Крумова

0

В разпространено до медиите съобщение от партия на Бареков нападнаха бившата си съпартийка Калина Крумова и я обвиниха, че иска да си присвои името на женската организация на ББЦ – “Евромайки”.

След напускането на Калина Крумова, Изпълнителният съвет на ББЦ, по предложение на председателя на ПП ББЦ Николай Бареков, определи временно изпълняващ длъжността председател на женската организация “Евромайки” да заеме досегашният зам.-председател Даниела Колева.

“Политически „калинки“ и псевдо десни политици се опитват да узурпират “Евромайки” в последната седмица от предизборната кампания. Името “Евромайки” е запазена марка на женската организация към ПП “България без цензура” в Патентното ведомство на Република България. Всякакви опити каузата и идеята на “Евромайки” да бъдат приписвани на един човек, каквато е изтеклата информация, че на 27.09 ще бъде учредено сдружение с това име, изглеждат несериозни, повърхностни и задкулисни, защото те са мисия на най-голямата женска политическа организация в България.”, жалват се от партията на Бареков

Начело на атаката срещу бившата “атакистка” Крумова застана жената на Бареков – Мария Календерска, която е и председател на Контролния съвет на ББЦ. Според нея „Евромайки“ е марка, интелектуална собственост на „България без цензура“, така че всеки опит да се открадне парченце от идеята е незаконен и обречен.

Освен Календерска срещу мераците на Крумова скочи и доскорошната и заместничка в организацията – Даниела Колева. Женската организация към ББЦ през последната година е създала структури в цялата страна и нито една от тях не последва хората, които са я “предали”.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега