Политика

Бареков остана без още един от заместниците си

0

Заместник-председателят на “България без цензура” Рада Коджабашева е поредният напуснал партията. Това се е случило още в средата на декември, но от уважение към Коледните и Новогодишните празници тя е изчакала до днес, за да обяви публично решението си.

На 1-ви март 2014 г. Рада Коджабашева, Ангел Славчев и Росен Петров бяха избрани за заместници на Бареков, а за организационен секретар бе избран Стефан Кенов. По-малко от година след избирането им те вече не са част от политическия проект на бившия телевизионен водещ. Към днешна лидерът на парламентарната група БДЦ, от която Бареков се отказа, Светлин Танчев остава единственият заместник на евродепутата в ББЦ.

Рада Коджабашева беше посочена от Бареков за част от Правителството в сянка на ББЦ. Тя беше една от двете кандидатури за министър на икономиката, социалната политика и енергетиката.

Ето какво пише Рада Коджабашева в личния си фейсбук по повод напускането си: 

На 15.12.2014 година връчих на г-н Бареков заявлението си за напускане на ПП ББЦ и искам да ви информирам за това. (От уважение към Коледните и Новогодишни празници изчаках до днес.)

Искам да пожелая на всички, които се занимават с политика и управление на хора да овладеят поне три неща – да са точни на срещите, да изпълняват обещанията си и да уважават партньорите си.

Ще продължа да защитавам моите политически идеи, в които вярвам, че ще променят разговора в България от “Хип – хопът ми е по- добър от хип – хопа ти” към задълбочени консултации и реални действия за възстановяване самочувствието и мощта на Българската държава и народ.

Бъдете здрави и щастливи, и Бог да пази България и българския народ!


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега