Бургас, Политика, Топ новини

“България на гражданите” издигна Живко Табаков за кмет на Бургас

2

Новината, че Живко Табаков ще бъде кандидат на ДБГ за кмет на Бургас съобщи на заключителния брифинг след заседанието на Националния съвет на партията в Добрич Найден Зеленогорски, съпредседател на Парламентарната група на Реформаторския блок, заместник-председател на „Движение България на гражданите“ и шеф на Предизборния щаб на РБ.

Вчера кандидатурата му е била утвърдена от Националния съвет. Той е професионалист с нужната почтеност и възможности да носи отговорност и да излезе на битка за Бургас, каза още шефът на предизборния щаб на РБ.

Табаков е общински председател на партията в Бургас. Освен това в момента е съветник на министъра на туризма Николина Ангелкова по въпросите свързани с летния туризъм. На парламентарните избори преди година той беше втори в листата на Реформаторския блок.

Роден е на 6 септември 1977 г. в Бургас. От дълги години работи в сферата на туризма. Завършил е „Управление на хотелиерството и ресторантьорството”, „ Икономика на туризма” и „Международен бизнес”.

 


2 коментара

  1. Дарина юни 22, 2015 at 7:28 -  Отговор

    Г-н Табаков е прекрасен човек и невероятен професионалист.Той ще направи много за Бургас защото знае как да постигне всяка поставена цел.Пожелавам му успех.

  2. Бургазлия юни 22, 2015 at 10:21 -  Отговор

    Това е невярна информация за образованието на Табаков. Лично го познавам. Нека си публикува дипломите. По умен няма да стане като му преписвате тези университети, даже и да са средни училища. Аз искам да имам добър кмет и това няма да е той. Това са болни амбиции.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега