Uncategorized, Бургас, Политика, Топ новини

Георги Манев: Бачийски първо кмет, после депутат

0
Константин Бачийски няма да бъде част от листата на коалицията КОД/СЕК/БНЗС/Български демократичен център в Бургас. Това обяви лидерът на СЕК Георги Манев. Днес коалиционните партньори внесосаха своята регистрация в РИК-Бургас за предстоящите избори на 11 юли.
 
Манев допълни, че Бачийски е “подготвян за много по-сериозен проект”. По думите му стана ясно, че Константин Бачийски ще е човекът на СЕК, който ще участва на кметските избори в Бургас.
От коалицията заявиха още, че не гонят депутатски места на вота през юли. Тяхната идея е да продължат да бъдат последователни в политиките си. Онова, което е обединило четирите партии в едно, са дясноцентристките им възгледи, както и това, че не се отмятат от принципите си.
“Получавали сме много предложения от всякакви политически партии, за да се явим с тях на избори. Обещавали са ни избираеми места в листите. Но за нас това не е целта. Събрахме се четирите формации, защото смятаме, че в България трябва да има силен представител в консервативния политически спектър и в център дясно”, каза още Манев.
Представителят на БЗНС адвокат Момчил Момчилов допълни, че в тяхната листа няма спуснати хора от други градове на страната, а всички в нея са от Бургас и областта.
Формацията обяви, че няма нищо против факта, че туристи ще могат да гласуват в секции по морето, а не в тези, на които са по постоянен адрес, но се надявам, че няма да се стигне до злоупотреби в това отношение.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега