LifeStyle, Бургас

“Аз и Ти ЗаЕдно” даде шанс за бебе на две бургаски семейства с репродуктивни проблеми“

0

Теодора Димова и Елена Петкова са щастливките, получили шанс да се сдобият с мечтаната рожба. На коктейла по повод финализиране на кампанията, организирана от Триа Сити Център, „Аз и Ти ЗаЕдно“ двете дами получиха своите ваучери по 5 000 лева за инвитро процедури.

На емоционалния коктейл бе проведен жребий и в присъствието на нотариус на случаен принцип бяха изтеглени имената на победителите. Малката Никол Златева донесе късмет на двойката Теодора Димова – Николай Бубов, а втората двойка Елена Петкова – Любомир Христозов бе изтеглена от областния управител на Бургас – Вълчо Чолаков. Освен двойките победители бяха изтеглени и още три резерви, които в случай на необходимост да заемат тяхното място.

“Благодаря на нашите партньори от Триа Сити Център, които застанаха зад нас и подкрепиха каузата ни. Те отвориха сърцата си и показаха човешкото лице на бизнеса” – заяви организаторът на кампанията Теодора Златева.

Емоционална бе и речта на Ваня Христова – областен координатор на Фондация „Искам бебе“, която е и основен партньор на инициативата. Ваня разплака аудиторията със своята лична история и не забрави да благодари на организаторите за сърцатата работа.

„Никой няма право да отнема на жената щастието да стане майка. Мечтая си един ден да се събудя и да зная, че няма хора с репродуктивни проблеми”, заяви Ваня Христова.

Кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ – за повече детски усмивки се организира с подкрепата на Фондация „Искам бебе“ и Звеното за асистирана репродукция към УМБАЛ Бургас. Тя бе с продължителност от 9 месеца, през които се набираха средства чрез продажбата на специално обозначени стоки в магазините и заведенията за хранене на територията на Триа Сити Център. 20% от стойността на артикулите бе дарена за каузата. В рамките на проекта бе събрана сумата от 10 000 лева, която бе разпределена на два ваучера по 5 000 лева.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега