LifeStyle

Авиокомпания търси двойка пътешественици на заплата

0

Нискотарифната исландска авиокомпания Wow Air търси двама приятели, които искат да пътуват по света заедно през това лято, докато разказват за своя опит във видео блог – и получават заплата, за да го правят.

Нискотарифният превозвач стартира конкурса за Пътеводителят на WOW (WOW Travel Guide)на 23 април. Тя казва, че търси “забавна двойка индивиди, които могат да мислят мащабно”. Кандидатите могат да бъдат двама автори на съдържание – текстово и видео, или някой, който ще поддържа блога сам, но иска да си вземе приятел за приключението, пише “Индипендънт“.

Печелившите ще трябва да се преместят да живеят в Исландия от 1 юни до 15 август, където ще получат месечна заплата и ще живеят в апартамент (на снимката по-долу) в центъра на Рейкявик. Те ще използват мястото като база за пътуване до дестинации, обслужвани от Wow Air в Европа и Северна Америка, а също ще обиколят и самата Исландия.

Победителите ще могат да избeрат къде да пътуват, каза представител на авиокомпанията пред Business Insider, като възможните места са Барселона, Лос Анджелис, Стокхолм и Ню Йорк.

Всеки от двамата пътешественици ще получава заплата от около 3 300 евро (£ 2 885) на месец, която се предлага в допълнение към апартамента, както и транспорт и други обиколки из Исландия. Пътните и дневните разходи също ще бъдат покрити от авиокомпанията, докато двойката посещава други дестинации.

Избраните кандидати ще бъдат задължени да документират своите пътувания, да заснемат кратки видеоклипове и да пишат съвети за пътуване, подходящи за бюджета, за да създадат гид за дестинациите, които посещават. Съдържанието, което включва видеоклипове, GIF и публикации в блога, ще бъде публикувано в секция на уеб сайта на Wow Air, наречена Travel Guide.

Кандидатстването става на уебсайта на конкурса, като всеки желаещ трябва да качи двуминутен клип, предлагащ съвети за пътуване за родния му град. Конкурсът е отворен за кандидати от всички държави.

Крайният срок за записване е 14 май, след което журито ще избере победителите, които ще бъдат обявени в социалните медии на 18 май, точно навреме, за да започне приключението на 1 юни.
Economic.bg.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега