Бизнес, Бургас

Аутсорсинг индустрията се събира в Бургас

0

Аутсорсинг индустрията в България ще обсъди с Община Бургас, бизнеса и университетите в града възможностите за привличане на фирми от сектора и перспективите за развитие в Бургаски регион.

Срещата ще се проведе на 27 юли 2015 г. в Община Бургас. Тя е организирана от Българската аутсорсинг асоциация и Община Бургас и е в резултат на амбицията на Асоциацията създаде и задълбочи партньорството с общините, университетите и местния бизнес, за да работи за развитието на градовете в България в партньорство с местната власт, както се работи с Община Бургас.

Целта на събитието е да започне изграждането на връзки между всички заинтересовани страни в развитието на Бургаски регион и Бургас, да начертае възможностите за създаването на нови работни места за младите хора в региона и да задържи завършващите университета, като им се предостави възможност за кариера и висококвалифицирана работа в Бургас, да създаде и поощри бизнес контактите на аутсорсинг фирмите и Асоциацията с фирмите, предоставящи услуги на сектора.

В срещата ще вземат участие Димитър Николов, кмет на община Бургас; Стефан Бумов, председател на УС на Българска аутсорсинг асоциация; Илия Кръстев, член на УС, отговарящ за образованието и професионалното развитие на Българска аутсорсинг асоциация, представители на университетите в Бургас, БТПП – Бургас и Търговско-индустриална камара – Бургас.

на снимката: Момент от откриването на бургаския офис на една от най-големите аутсорсинг компании в България – Съдърланд Глобъл Сървисиз


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега