Бургас, Политика, Топ новини

Атанас Зафиров за Бенчо Бенчев: Фиксацията върху БСП е некоректна

0

Фиксацията върху БСП в случая с Бенчо Бенчев е некоректна, неморална и има друга цел. Това обяви в предаването „Тази сутрин” Атанас Зафиров от Изпълнителното бюро на БСП по повод ареста на общинския съветник от БСП заедно с издирвания от Интерпол Димитър Желязков – Митьо Очите в Истанбул.

Бенчев не е член на БСП и е по-правилно да бъде представян като съветник от групата на БСП, уточни Зафиров. Според него атаката към БСП се дължи на факта, че опонентите на партията са се уплашили от хората, които са се събрали на Бузлуджа и от техния стратегически документ.

Позицията на партията е, че Бенчо Бенчев не е внасял повече пари от 70 лв. на месец, колкото внасят всички съветници на левицата в Бургас.

Относно интервюто на общинския съветник от БСП Чанко Мирчев пред bTV вчера, в което той говори за десетки хиляди вложени от Бенчев в последната предизборна кампания на БСП Зафиров предположи, че става въпрос за личната кампания на Бенчо Бенчев. Той влезе в общинския съвет с мажоритарен вот, обясни Зафиров.

Тома Биков от ГЕРБ коментира като несериозно твърдението, че някой е уплашен от БСП.

На въпроса дали Бойко Борисов е гостувал на Бенчо Бенчев депутатът от ГЕРБ каза, че няма такава информация, но попита дали президентът Румен Радев не е гостувал на Бенчев и дали не е получил от него пари за кампанията си.

Всички наши активисти са участвали в кампанията на Румен Радев, отговори Зафиров.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега