Бургас, Общество, Топ новини

Анна Мария все още има нужда от нас. Нека й помогнем!

2

Бургаският ангел Анна Мария продължава битката си за щастлив и пълноценен живот. Измина 1 година и 2 месеца от битката с болестта , две операции, 14 химиотерапии и 38 лъчетерапии, много тежка битка завършваща с победа за нашето смело момиче Анна Мария.

Във фейсбук страницата “Живот за Анна – Мария” майката на Ани – Донка, написа повече подробности около случващото се с нея.

От 12 август Ани е в ремисия ,на три месеца се наблюдава нейното състояние с ЯМР ,последния е направен на 10 декември, който отново е показал, че е здрава.

Но за да завърши пълното лечение е необходимо да се присъдят стволови клетки, което е много тежка манипулация, но това дава още по-голяма възможност организмът да не допусне повторно връщане на болестта.

Това присаждане трябва да се случи в първите месеци на новата година .

“Офертите, които имаме са от Белгия – клиника за редки болести на деца и е на стойност 37 хиляди евро, и от Турция на стойност 50 хиляди евро. Спираме се на лечение в Белгия, но за тази цел ще ни е необходимо отново вашата подкрепа .”, пише майката на Ани.

От необходимата сума семейството има 7 хиляди евро и горещо се моли да съберем остатъка от парите , за това отново се обръщат към всички нас. Нека покажем на Ани, да покажем, че по Коледа стават чудеса.

“Благодаря ви за обичта към моето дете! Весели празници на вас и вашите любими хора и приятели!”, пише още майката на Ани.

Борбата продължава! Очаквайте повече информация във VoxBurgas. Може да следите и фейсбук страницата https://www.facebook.com/spasiannamaria , както и официалния сайт: http://www.save-anna-mariya.com/index.html

Тук може да видите и офертата от клиниката в Белгия:

оферта Анна Мария


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега