Бургас, Общество

Английската гимназия в Бургас срещу СМГ. #КОЙ ще е следващият „МталанТ“

0

След края на първия етап на успешната кампания “Превърти интернета”, в която се включиха хиляди млади хора, на 20 ноември стартира втора част на надпреварата. В оспорвано съревнование влизат Софийската математическа гимназия и Английската гимназия в Бургас. В продължение на три седмици двете училища ще трупат привърженици в подкрепа на своя талант, а финалният резултат на loop.bg ще покаже кой отбор заслужава повече да бъде следващият “МталанТ”.

Отборът по математика от СМГ се бори за финансиране на участието му в международно състезание, което ще се проведе през февруари 2015-та в университета “Харвард” в САЩ. Английската гимназия в Бургас противопоставя на връстниците си от София проекта за “Открита класна стая”, която да бъде изградена в двора на училището.

Победителят ще бъде определен по познатия начин – след отворено гласуване от всички фенове на loop.bg. До 10 декември на сайта ще бъдат активни профилите на двете гимназии, в които учениците обясняват защо именно те и тяхната кауза  заслужават повече наградата и титлата “МталанТ”.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега