LifeStyle

Адел с нов рекорден договор с Sony Music

0

Британската звезда Адел е подписала рекорден договор със Sony Music на стойност 170 милиона долара. Sony изкупува правата за издаване на музиката на певицата, харесвана по цял свят, от британската XL, с която Адел подписва договор на 19-годишна възраст, посочиха американски медии. Преговорите по сделката са били провеждани в последните няколко години – с мениджъра й Джонатан Дикън. Когато сделката бъде финализирана, тя ще постави рекорд.

“25” беше продаден в рекордните 3.38 милиона копия в първата седмица след като беше издаден в САЩ през 2015 г. Той стана шестият албум, представен на пазара от 2001 г. насам, продаден над 8 милиона пъти в страната.

Междувременно новото музикално видео на певицата от албума й “25” – “Send My Love (To Your New Lover)”, само за дни се изкачва към върховете на европейските и световни музикални класации, с над 14 милиона прегледа в YouTube, където е публикувано на 22 май. Освен с ритмично звучене, песента грабва публиката отново с присъщия за Адел текст, в който слушателите се разпознават – посветен е на раздяла.

 

 

 

 

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега