Политика

АБВ предлага да се възстановят трудовите войски

0

Мъжете без основно образование да служат в трудови войски, каквито съществуваха преди 1990 г., за да придобият там трудови навици.Това предлага в предизборната си платформа АБВ, пише Дневник.

Новият лидер на партията Константин Проданов представи идеята във Велико Търново. По думите му службата може да продължава между 3 и 6 месеца, а мярката ще служи и като превенция на битовата престъпност.

Предизборната платформа на партията включва въвеждане на прогресивно подоходно облагане с необлагаем минимум, нулев данък за реинвестирана печалба в дълготрайни материални активи, 10-15% ДДС за лекарства, учебници и книги, създаване на национален инвестиционен фонд, чрез който държавата да инвестира във високотехнологични производства, продължаване на строителството на АЕЦ “Белене”.

Партията ще се яви на изборите в коалиция с “Движение 21” на Татяна Дончева.

“Амбицията ни е да създадем лявоцентристки блок, който да даде алтернатива на хората, които не желаят да гласуват с отвращение за партии в статуквото, както и на тези, които имат чуваемост за социални леви послания, но такива, които се въплъщават в конкретни работещи мерки, а не обещания на едро за няколкостотин лева пенсия или минимална работна заплата, таблети, безплатен бензин и т.н”, каза Проданов.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега