LifeStyle

5 горещи цвята за маникюр това лято (снимки)

1

Сред най-популярните тенденции в лаковете за нокти и маникюрите тази година са ярките тонове, пастелните цветове и сивияt нюанс. Земните цветове изместват черния, а френскияt маникюр все повече остарява.

 

1. Голям контраст

2017 е година на контраста и силно въздействащия цвят. Нюансите не са леко смесени, те са смело съчетани и разбъркани в различни геометрични форми. Така че хващайте неоновия цвят и накарайте всички да ви забележат.

2. Земни тонове

Черният цвят вече не е на мода. Тази година ще можете да заложите на цветове като кафяво, червено и зелено, но в тъмни и по-натурални тонове.

3. Сиви нюанси

Коя е най-лесната за поддръжка тенденция за 2017-та година? Сивият лак. Той ще бъде изключително модерен, тъй като е неутрален и може да бъде както блестящ, така и матов и не иска да се съчетава с нещо специфично.

4. Пастелни цветове

След няколко сезона почивка, пастелните тонове отново са на мода. Не са най-оригиналният тренд, но пък е красив и – очевидно, вечен.

5. Металик

“Металните” цветове са победители тази година! Според експертите този тренд ще е най-популярен от всички.  Особено нюансите, които приличат на разтопени метали – златисти, бронзови и каучукови.

Offnews.bg


1 Коментар

  1. Георги май 25, 2019 at 16:38 -  Отговор

    Искам да поръчам колко е цената

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега