Бургас, Общество, Топ новини

2087 лева бяха събрани от благотворителния спектакъл в помощ на Ивелина

0

Под егидата на Шекспир премина благотворителния спектакъл „Напразни усилия на любовта“, проведен в Драматичен театър „Адриана Будевска“. Театралното ателие при Бургаския свободен университет представи знаменитата постановка в деня на рождението на писателя.

„Каузата, която ни обединява е хуманитарна и артистите я приемат присърце – сподели ръководителят на Театралното ателие при БСУ Елевтерий Елевтеров – Тази вечер ще бъде посветена на Шекспир и на Ивелина,“

Комедията, в която заради любовта всичко е позволено, предизвика овациите на публиката с модерната си музика, хореография и добра актьорска игра. Младите артисти, превъплътили се в ролите на Шекспировите герои, бяха категорични, че не те са важни, а каузата, която ги обединява. Благодарение на продажбата на билети сумата, която бе събрана за лечението на Ивелина, е 2087 лева.

Ивелина Иванова е студентка от Бургаския свободен университет, която се бори с болестта на Ходжкин. Испанска клиника дава надежда да се справи със заболяването посредством лечение с Кукаимунотерапия. Към януари 2015 год. за лечението на Ивелина са изразходвани 30 000 евро. Необходими са още приблизително 50 000 евро до приключване на терапията.

Благотворителният спектакъл се осъществи с подкрепата на: Бургаски свободен университет; Practa – студентска PR агенция към БСУ; Драматичен театър „Адриана Будевска“; Национално представителство на студентските съвети и Община Бургас. Основен медиен партньор на събитието е VoxBurgas.

Дарителска банкова сметка:

Титуляр: Ивелина Илкова Иванова

Банка: Райфайзен Банк

IBAN: BG81 RZBB 9155 1004 9240 46

BIC: RZBBBGSF

 

DMS IVELINA на номер 17 777


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега