Бизнес, Общество

Над 150 български и чужди компании на Национални дни на кариерата 2017

0

Най-голямото младежко кариерно събитие в България “Национални дни на кариерата” 2017 стартира в София на 14 и 15 март. Тази година форумът ще се проведе в 7 града -София, Варна (20 март), Русе (22 март), Свищов (27 март), Велико Търново (29 март), Бургас (3 април) и Пловдив (5 април). 

Над 150 български и международни компании ще представят на посетителите своите стажантски програми и свободни позиции за работа. 
Форумът се организира от JobTiger и Нестле България, които за първи път тази година организират обща среща с младите хора, в която мениджъри на интересни позиции ще разкажат за своя кариерен път и ще дадат съвети на младите хора за успешен старт.”Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” 2017 ще се проведе за 16-та поредна година. Ежегодно събитието събира над 19 000 младежи от цялата страна. От 2002 г. насам над 38 000 млади хора са стартирали кариерата си оттук.

Събитието дава възможност на студенти и млади специалисти да се срещнат с множество утвърдени и доказани работодатели на едно място. Всички важни подробности за събитието могат да бъдат намерени в сайта national.careerdays.bg.

 
Източник: Economic.bg

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега