LifeStyle

15 от най-полезните приложения на Google

0

Google често е вашият най-добър приятел, поне по отношение на намирането на информация в мрежата. Милиони хора си служат с търсачката всеки ден, но малцина използват пълния й потенциал.

Ето защо решихме да ви представим 15 от най-полезните приложения към Google, които вероятно дори не сте подозирали, че съществуват.

Google Translate app – приложение за хората, които обичат да пътуват. Просто насочете камерата си към текста, който искате да преведете на избрания от вас език, и то ще го направи.

Gmailify – с помощта на това приложение комбинирате всички свои имейл акаунти, като Outlook.com, Yahoo! Или Aol в една Gmail пощенска кутия.

Google Scholar е търсачка, която се рови из научната литература в мрежата. Т.е. в учебници, научни журнали, доклади и т.н.

Google Keep е приложение, с което ще създавате ярки и цветни бележки. По този начин няма опасност да забравите каквото и да било.

Timer – както подсказва името, това е таймер. Можете да го настроите за каквото пожелаете. Щом времето изтече, ще чуете аларма.

Google Sky – използвайте това приложение, за да разгледате Космоса – така, сякаш сте надникнали през телескоп. То буквално ще ви преведе през Млечния път и ще ви запознае с най-новите изследвания по въпроса.

Google Fonts е търсачка, която ще ви помогне да откриете най-добрите шрифтове за вашите проекти.

Google Art Project – ако обичате изкуството, не трябва да пропускате това приложение. Отделете време, за да разгледате някои от най-известните произведения онлайн в невиждани досега детайли.

Think with Google – бъдете в час с резултатите от най-новите маркетингови проучвания, потребителски трендове и т.н.

Google Trends – с това приложение ще видите кои търсения са най-популярни.

С Google Shopping можете да си купите всичко – от хардуер до козметика.

Panoramio – използвайте го, за да разгледате света посредством снимки, направени от интернет потребителите.

Google Sound Search – много добро приложение за разпознаване на музика, сходно с Shazam.

Google Images – един от най-добрите инструменти за търсене на снимки в мрежата. Качете фотография от вашия компютър и приложението ще си свърши само работата. Крайният резултат може да включва сходни снимки, страници, в които съдържат фотографията (но с по-висока разделителна способност) и т.н.

Build With Chrome – позволява ви да си играете с виртуални Lego-та. Пробвайте го – забавно е както за деца, така и за възрастни.

Източник: BrightSide


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега