Бургас, Спорт

120 състезатели от 12 клуба ще спорят за отличията на “Купа Бургас”

0

Около 120 състезатели от 12 клуба от цялата страна ще спорят за отличията на традиционния колокритериум “Купа Бургас”, който ще се проведе за седми път през уикенда. Организатор е КК “Черноморец” с подкрепата на община Бургас.

Колоездачите са разпределени в няколко възрастови групи- момичета и момчета до 13 години, момичета и момчета до 14 години, юноши младша, 15 и 16 годишни.

Началото на колокритериума е в събота от 14:00 часа в кв. “Меден рудник”, до кметството. Разстоянието което ще изминат колоездачите е около 30 километра.

Атрактивната надпревара ще продължи в неделя от 10:00 часа в Морската традина. Стартът на втория ден от колокритериума е пред Летен театър в посока Бункера и обратно зад Летен театър. Общото разстояние на отсечките, на които ще въртят педали младите надежди на родното колоездене е 30 километра.

Домакините от “Черноморец” ще се представят с 10 състезатели в отделните възрастови групи. Техен треньор е Тодор Ангелов.

Купите и медалите на най-добрите ще бъдат връчени в 13:30 часа. Тогава пред Летен театър ще започне церемонията по награждаване.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега