Бургас, Политика

Росен Петров подкрепи кандидат-кмет от Черни връх

0

ТВ-водещият Росен Петров и бургаският политик Стефан Цинцарски посетиха село Черни връх преди изборите за нов кмет.

“В Черни връх националистите могат да намерят повод за обединение. Това може да стане в такива съревнования като тук и в такива коалиции. Различията ни с НФСБ са съвсем малки, особено, когато с нас е и ВМРО. Националистическият вот у нас е 10%, но е пръснат в малки партии.”, това каза в бургаското село преди вота за кмет зам.-председателят на „България без цензура“ Росен Петров.

Той бе там, за да даде рамо на кандидата на “Движение Гергьовден” Тодор Щерев, подкрепен от ББЦ, ВМРО и НФСБ. В неделя на балотаж Щерев се изправя срещу човека на ГЕРБ, подкрепен и от ДПС Костадин Назъров.

Росен Петров коментира в Черни връх и Закона за МВР.

„В него има и добри моменти, но бе приет по малко по-брутален начин. ГЕРБ ще имат служебен кабинет, който не се знае дали ще е консенсусен. Те ще провеждат изборите, а БСП им няма доверие, че ще направят честен вот. В тази ситуация главният секретар ще следи по някакъв начин законността на тези избори“, обясни Петров.

Той се обяви за военизация на МВР. Когато човек е под пагон, той служи по-честно на държавата, категоричен е той. Петров коментира, че в момента имаме полиция, която я е страх да е полиция. Той каза, че е за промяна в Закона за МВР, както и за връщане на следствието във вътрешното министерство.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега