Бургас, Общество

Първата томбола по проект “Фиеста” ще се тегли на 3 юни във Флората

0

На 3 юни от 16.00 ч. в Експозиционен център “Флора” ще се проведе първата томбола по проект ФИЕСТА. Тогава ще бъдат изтеглени имената на 10 участници, които ще спечелят 5 големи награди (електродомакински уред от висок енергиен клас по избор) и 5 поощрителни (10 бр. LED крушки).

Проект “ФИЕСТА – Интелигентни решения за пестене на енергия в домакинствата”, финансиран от програма “Интелигентна енергия- Европа” и изпълняван от Община Бургас, е насочен към домакинства, живеещи на територията на общината. Той има за цел да обърне по-голямо внимание на домакинствата за начина им на потребление на електроенергия в къщи, както и да им предостави ценни съвети за  пестене от сметките за ток и парно.

Все още имате възможност да участвате в предстоящата 1-ва лотария и името ви да попадне в списъка с участниците. Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата на проекта http://www.fiesta-audit.eu/bg/ или да се свържете с екипа на проекта на адрес: ул. “Климент Охридски” №3, Дирекция “Европейски политики и програми” – Ивайло Трендафилов –i.trendafiloov@burgas.bg, 056 841193, Йоана Ангелова – y.angelova@burgas.bg, 056 898738 и да се запишете за безплатен енергиен анализ на вашето домакинство.

Ще получите въпросник, който трябва да попълните и върнете обратно на експертите по проекта. Това автоматично Ви дава правото да участвате в 2-те томболи, които ще бъдат организирани в рамките на проекта:

Втората ще се проведе през м. май – юни 2017 г.

Освен страхотните награди, които можете да спечелите, ще получите и доклад от проведения енергиен анализ с полезни съвети как по-ефективно да използвате електроенергията в дома Ви.

Тук можете да проверите нагледно как най-ефективно да използвате енергията у дома, като едновременно намалите вашите сметки и повишите комфорта в жилището Ви.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега