Култура

Община Бургас награди десетки със „СРЕБЪРНИ“ отличия

0

На официалната церемония в Културен център “Морско казино” десетки получиха “Сребърни” удостоверения за успешно преминат курс на обучение по проект на Община Бургас  “Сребърен град”.

В продължение на 2 месеца се проведоха обучения в две направления –  основни умения по бизнес предприемачество и базов курс по компютърна грамотност. Възможност за участие имаха хората на възраст над 50 години, без ограничение за образование или трудов статус.

” Дейността по проекта се реализира с голям успех. Получени бяха над 60 заявления на кандидати. Това показва желанието на хората да участват в такъв вид дейности. Всички те са ентусиасти с огромен потенциал за развитие.” Това съобщи г-жа Атанаска Николова, зам.-кмет “Европейски политики, околна среда” на срещата.

Заедно с нея поздравления към всички присъстващи отправи и д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет “Здравеопазване, превенции, социални дейности, трудова заетост и спорт”. Той пожела на всички успешно да прилагат придобитите през този период знания и че бидейки полезни за самите себе си, хората са полезни за техните близки и обществото като цяло.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега