Бургас, Общество, Топ новини

Общината осигури достъп до НОИ, въпреки пречките на Ивайло Дражев

0

Хората с увреждания ще стигат по-лесно и удобно до сградата на НОИ, след като Община Бургас благоустрои района от страната на ул. “Шар планина”. Досега достъпът за гражданите беше затруднен откъм главния вход от бул. “Стефан Стамболов” заради поставена метална ограда на частен имот.

Ремонтните дейности бяха извършени по разпореждане на кмета Димитър Николов, при когото постъпиха много сигнали от хора в неравностойно положение, че до Осигурителния институт се стига много трудно. След поредица разговори бяха взети необходимите мерки за решаването на проблема.

Община Бургас извърши ремонт на тротоара, като настилката е изцяло подновена от страната на блок 89 А. Изградени са необходимите подходи за преминаването на колички. Поставени са ограничителни колчета, които няма да позволяват паркирането на автомобили по пешеходната алея.

Пътната настилка в района също е ремонтирана, което ще улесни достъпа на автомобили, превозващи хора в неровностойно положение. Предстои да бъдат проведени нови разговори между Община Бургас и ръководството на НОИ – Бургас за подобряване на инфраструктурата.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега