Политика, Топ новини

Номинираха Бареков за министър-председател

0

Партията на Николай Бареков – България без цензура е решила да привлече ССД на Стефан Софиянски и БДС “Радикали” на Евгени Бакърджиев в коалицията си. Това стана ясно след заседанието на Националния съвет на регионите на партията.

По време на форума е било решено да няма формула за писане и попълване на листите. Всички номинации през общини и региони, ще стигнат до Изпълнителния съвет на ББЦ и до Коалиционния съвет. Окончателният вариант на листите ще бъде готов до 30 август, когато ще се състои втория национален конгрес на партията.

“Не искаме да има формула, по която да пишем нашите депутатски листи. Формули от типа 8:5:3 са изчерпани, заедно трябва с коалиционния съвет да изработим и да ги представя на конгреса на 30 август във Варна за одобрение. Това означава, че ние си вярваме. Нека поощрим появата на силни личности по места”, коментира след форума Николай Бареков.

Бареков е получил номинации да води листи във всички области на страната. Самият той е приел водачество в Пловдив и Варна. Освен това единодушно се е приело решението Николай Бареков да бъде номинацията на партията за министър-председател.

До 30-ти август работна група ще пише програмата на партията. В нея влизат Рада Коджабашева, Светлин Танчев, Николай Радулов, Катя Иванова и доц. Христо Бозов, разясни Бареков.

“Това, което ще се иска от тази група е да се предприемат крути мерки за стабилизиране на банковата система. Сега, след като стана ясно, че КТБ е била пирамида, това означава, че има проблем. Точно заради това Иван Искров трябва да си подаде оставката, защото всичко това беше допуснато по време на неговото управление”, коментира Бареков.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега