Политика

Николай Бареков благодари на Валери Симеонов

0

Бившият телевизионер Николай Бареков благодари на лидера на НФСБ Валери Симеонов за подкрепата, която партията на телевизия СКАТ е указала на новия кмет на село Черни връх – Тодор Щерев. Според Бареков коалиция между България без цензура, ВМРО и НФСБ може да бъде първа политическа сила. Евродепутатът-консерватор обяви, че бъдещето на България е на обединените патриоти.

“Благодаря на колегите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов за голямата победа. За мен на тези избори има шанс, както левицата се опитва да се обедини с Първанов, така и патриотичните партии да се обединим в голям блок, за да кандидатстваме за властта“, посочи Николай Бареков.

Чрез благодарственото писмо лидерът на България без цензура е изпратил до НФСБ и покана за предизборна коалиция.

„Надявам се, че тази победа в Черни връх ще послужи за фундамент, който да обедини патриотичния център с цел победа над ГЕРБ и ДПС на предстоящите извънредни парламентарни избори. Стискам ви ръцете, желая ви успех и искрено желая да продължим да водим разговора за разширяване на патриотичната ни коалиция с ВМРО, като поставим още по-здрава ценностна основа в лицето на НФСБ“, се казва в писмото.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега