Политика

НДСВ започна война с “вредителите”

0

Ръководството на НДСВ започна директна война с хората, които са произлезли от жълтата партия и сега дават съвети за закриването ѝ. В позиция царистите отцепниците са определени като “вредители”.

“В последно време някои от известните членове на НДСВ започнаха да говорят отново за закриване на партията. Тази идея се появява периодично,  след като НДСВ вече не е парламентарно представена. Кукловодите на тези хора очевидно са се изнервили, че НДСВ се обновява и затова са активирали „вредителите отвътре”.”, заявяват от “Врабча” 23.

Най-силна е съпротивата срещу бившия кандидат-кмет на НДСВ в София – Владимир Каролев и единствения им общински съветник в столицата – Любка Качакова. И двамата са подканени да подадат заявления за напускане след като не искат да са част от партията. Дори обвиняват Качакова, че не е избрана пряко за общински съветник, а се е възползвала от напускането на Каролев, за да заеме тази позиция.

“Времето за мрънкане, спотайване и рушене отвътре свърши. Затова призоваваме всички, които си кротуват като членове на партията,  а работят за други политически проекти или се пласират другаде в качеството си на експерти, прочули се като такива в друго време, когато НДСВ беше в управлението, нека имат доблестта да освободят партията от присъствието си.”, категорични са от ръководството на партията.

На последните избори коалиция КОД, в която участваха НДСВ и Обединена България (Илияна Раева) не успя да събере дори и 1% от гласовете. И всичко това на фона на дългата евробиография на лидера на НДСВ – Антония Първанова, която наскоро бе удостоена с медал на Европейския съюз за заслуги.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега