Политика

МГЕРБ с нов шеф

0

Георг Георгиев е новият председател на МГЕРБ. Той наследява на поста напусналата Моника Панайотова, която е и основател на младежката организация на ГЕРБ.

Той бе избран на поста от Общото събрание на МГЕРБ, което се проведе в зала 3 на НДК. Георгиев в на 22 години, бакалавър по политология от Софиайския университет „Св. Климент Охридски“, заместник-председател на студентската организация към ЕНП Европейски демократи студенти (EDS).

„МГЕРБ ще остане сплотена и работеща организация, както беше и досега. Колкото и да се опитват, няма да нарушат единството ни“, заяви Георгиев след избора си за председател на Младежи ГЕРБ.

Общото събрание на МГЕРБ избра и нов Национален изпълнителен съвет на организацията. Новите членове на НИС на МГЕРБ са: Андрей Новаков, Даниела Панайотова, Станислава Стоянова, Веселина Юрукова, Зорница Петрова, Пенчо Малинов, Юзгюр Касим, Полина Христова, Христо Котов, Моника Димова, Николай Диков, Михаела Иванова, Осман Ислямов, Георг Георгиев и Галя Василева.

За трети мандат в НИС на МГЕРБ остава и бургаският представител Галя Василева. Тя е била подкрепена единодушно от цялата областна структура в Бургас, начело с председателя й Тодор Йосифов. Василева е бакалавър по „Бизнес администрация” от Бургаски свободен университет, както и магистър по „Международен бизнес и мениджмънт” от Стопанска Академия в Свищов. В момента е първи мандат общински съветник в ОбС-Бургас.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега