Политика

Мая Манолова: Борисов изпълнява опорните точни на Прокопиев

0

“С внасянето на вота на недоверие Бойко Борисов изпълнява опорните точки на Иво Прокопиев. Вот по време на кампания е като любов по време на холера, защото това не е дебат, а скандал.”, това заяви Мая Манолова, пред централата на БСП на „Позитано” 20.

По думите и внасяне на вот на недоверие по време на предизборна кампания е неуважение към избирателите.

„Представете си как ще изглежда дебат по вота – политическо джавкане, вместо дебат с политически аргументи, а това ще отврати допълнително избирателите”, заяви Манолова. Тя подчерта, че опорните точки на Прокопиев показват как действа задкулисието в България.

„Това не е просто сценарий. Това е заговор срещу България, срещу българското правителство и гражданите ни. От една страна интересите на икономическите групировки, а от друга, интересите на гражданите, които искат по-поносими цени на тока”, категорична бе Мая Манолова.

Според нея вотът ще бъде внесен, защото такива са опорните точки на Иво Прокопиев.

„А както виждаме Бойко Борисов ги следва стриктно, така че, ако вотът бъде внесен утре, председателят на парламента ще изпълни изискванията на парламентарния правилник и ще насрочи дата. Но аз лично съм скептична по отношение на това дали народните представители ще загърбят ангажиментите, които са поели пред избирателите си, за да участват в една евтина предизборна агитация, да се включат и те в сценария на Прокопиев. До сега нямаше такава точка от дневния ред на парламента, но след като Прокопиев обяви какво трябва да се случи в държавата и в сценария му се включиха медии, политици, икономически групировки, еврокомисари е възможно това да се случи”, каза тя.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега