Бургас, Общество

“Лятна академия за постижения” идва в Бургас

0

След две успешни издания в София и над 50 завършили курсисти, Лятна академия Hi Achievers идва и в Бургас. Академията за СУПЕР ПОСТИЖЕНИЯ ще се проведе от 24-ти до 31-ви август в ОУ Братя Миладинови.

“Hi Achievers” е лятна академия за гимназисти с продължителност от 8 дни развиваща умения като: лидерство, целепостигане, презентиране, самоувереност, разрешаване на проблеми, комуникационни умения, вземане на решения, креативни идеи, сътрудничество, работа в екип, управление на лични финанси и др. Всичко това в комбинация с физическа активност, здравословна храна и подкрепяща среда – основни предпоставки за добра мозъчна дейност.

След приключване на обучението, участниците ще умеят да постигат:

  • осъзнат избор на цели за личното си развитие и разработен план за реализирането им;
  • свой автентичен подход в представянето си и презентирането на идеите си;
  • повишени самочувствие и увереност;
  • подобрена ефективна комуникация с околните;
  • подобрено справяне в стресови ситуации и конфликти;
  • улеснено взимане на правилни решения и генериране на креативни идеи;
  • по-добра физическа форма и здравословни житейски и хранителни нагласи.

Регистрацията за Академията вече е отворена за всички младежи между 13 и 18 години, които искат да успяват и са решени да управляват смело и уверено живота си по пътя към сбъднатите мечти. За повече информация посетете сайта на Академията на адрес: www.hiachievers.com

Организаторите са уверени, че дори и за такъв кратък срок на обучение може да се промени нечия житейска преспектива и да се създадат нагласи, които да доведат до по-добра себереализация и по-успешно управление на живота.

Организаторите следват веруюто, че личният пример е най-добрият учител. Затова и екипът е от успели лектори със завиден личен опит зад гърба си и гост вдъхновители, успели да разгърнат личния си потенциал на родна бизнес и политическа почва.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега