Бургас, Култура, Общество, Топ новини

Летният театър посреща фестивала на цветовете и Sea Garden Festival

0

Освен разнообразна концертна програма и шарена диджей сцена, музикалното събитие ще бъде домакин и на Фестивал на цветовете “Холи”. Вратите на Sea Garden Festival ще бъдат отворени за публика в 14 ч., когато започва музикалната програма и експлозиите от цветове на Фестивал на цветовете, които ще се случват в района на диджей сцената зад Летния театър.

Билети за Sea Garden Festival се предлагат на предварителна цена от 12 лв., като в деня на събитието, на място ще струват 18 лв.. Касите, разположени пред входа на Летния театър, ще работят от 14 ч. до 3 ч. след полунощ.

Освен две сцени – основна и диджей, във фестивалната зона ще са изградени три бара с разнообразни напитки, както и каравана с вкусни бургери, приготвяни на място.

В случай на напускане на фестивалната зона между 14 и 21 ч. посетителите ще получават гривна. Така всеки желаещ може свободно да влиза и излиза от зоната на фестивала до 21 ч. Като показва своята гривна и билет. След този час и до края на Sea Garden Festival всеки напуснал зоната ще трябва да купи нов билет за достъп.

Децата до 10годишна възраст ще влизат безплатно, но само с родител, който притежава билет. След 22 ч. непълнолетните ще бъдат допускани само с придружител и след предоставяне на предварително подписана от родител декларация.

Фестивалът на цветовете Холи”  е популярна индийска традиция, обединяваща хората в името на пролетта, любовта, свободата и победата на доброто над злото. Холи е фестивал, с който Индия отбелязва настъпването на пролетта, толерантността, равенството и любовта между хората. В България Фестивал на цветовете се проведе за пръв път в София на 21 юни 2014 г. на стадион “Академик” и привлече аудитория от близо 3 000 души.

Сцената на Фестивал на цветовете на Sea Garden Festival ще отвори врати в 14:00 ч., като на всеки кръгъл час до 23:00 ч. феновете ще могат да се включат в масовите цветни експлозии.

За актуална информация около Sea Garden Festival може да следите профилите на фестивала във Facebook, Instagram, Twitter и Tumblr, където ще видите и специалните видео обръщения, които част от звездите на програмата Яра Браво, Бичето и Рут Колева записаха за своите почитатели ( http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=sea+garden+festival).


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега