LifeStyle

Компания дава $10 000 заплата на месец, за да пътувате по света в лукс

0

Базираният в Тенеси туристически портал Third Home търси кандидати за най-добрата работа на планетата, пише изданието BusinessInsider. 
Компанията, която бе провъзгласена за Airbnb за милионери, обяви миналата седмица свободни позиции, които предлагат работа в продължение на три месеца, за всеки от които заплатата ще бъде 10 000 долара и отделно ще се плащат разходите на служителите. 

Избраните кандидати ще посетят някои от най-луксозните дестинации в света, като се очаква да пишат за преживяванията си в блог и да качват снимки. Компанията ще им предостави пребиваване в 12 от най-луксозните и скъпи ваканционни селища.

 
Third Home предлага да плати и разходите за настаняване на гост на служителя във всеки един момент. 
 
Успешният кандидат за позицията трябва да може да се вглежда в детайлите и да бъде социален, тъй като ще се очаква да споделя подробно всичките си  преживявания.
 
Желаещите да се борят за мечтаната работа трябва да изпратят видео с продължителност 1 минута, в което да опишат защо те са най-подходящият човек за тази позиция. Творчеството е от съществено значение, както и перфектното владеене на английски език и валиден паспорт. 
 
Крайният срок за кандидатстване е 30 март, като се очаква работата да бъде между август и ноември. 
 
Източник: Economic.bg

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега