Бургас, Спорт

И PR-ът на “Черноморец” напусна

0

Вчера стана ясно, че още една ключова фигура от администрацията на ПСФК “Черноморец” се е разделила с отбора. Става дума за пиарът на клуба – Ивайло Иванов. За раздялата се разбра след негов пост в социалните мрежи, в който той благодари на колегите си.

“След точно 5 години работа, дойде време да се разделя с ПСФК Черноморец-Бургас! Наистина доста време, прекарано с много емоции, адреналин, щастливи моменти, трудности, общо взето от всичко е имало.”, споделя пиар-специалистът.

Едва ли за някой това е изненада, защото бургаските акули преживяват тежка финансова криза. Тя разтърси клуба още през миналата година, когато отборът бе в “А” група, а сега сините изпаднаха от главната футболна сцена на България и през предстоящия сезон ще се подвизават в “Б” група.

“Ще остана предимно с хубавите спомени, натрупаният опит и приятните моменти, другото ще се опитам да го забравя. Винаги ще съм благодарен за хората, които срещнах, за приятелите които направих, дори и за тези, които са ми помагали да не успявам.”, категоричен е Иванов.

 

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега