Бургас, Общество

Заради ремонт затварят част от бул. „Сан Стефано“

0

Движението на автомобили вече е ограничено по бул. „Сан Стефано“, в участъка между булевардите „Стефан Стамболов“  и „Христо Ботев“, включително кръстовище с бул. „Христо Ботев“ и кръстовище с бул. „Стефан Стамболов“. Причината е стартът за изграждане на Централна автобусна спирка по проекта „Интегриран градски транспорт на Бургас“. Срокът за изпълнение на строителните дейности е 9 месеца.

На първи етап ще бъдат затворени двете платна за движение в направление  бул. „Стефан Стамболов“  – посока бул. „Христо Ботев“, като се осигури пешеходен коридор на ул. „Александровска“.  Двупосочното движение на автомобили ще се осъществява в другите две платна в направление  „Христо Ботев“ – посока „Стефан Стамболов“.

При втория етап ще бъдат затворени двете платна за движение в направление „Христо Ботев“ – посока „Стефан Стамболов“, с осигурен пешеходен коридор на ул. „Александровска“.  Двупосочното движение на автомобили ще се осъществява в другите платна в направление „Стефан Стамболов“ – посока „Христо Ботев“.

При третия етап на изпълнение ще се реорганизира движението в двете кръстовища: „Христо Ботев“ и „Стефан Стамболов“, „Сан Стефано“ и „Стефан Стамболов“.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита на бургазлии да се съобразяват с въведената временна организация на движение. Вярваме, че крайният резултат ще оправдае временните затруднения при придвижването в централна градска част.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кой бургаски депутат работи най-много за интереса на бургазлии?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега