Бургас, Култура, Топ новини

Журито на “Бургас и морето” вика Ку-Ку Бенд на помощ

0

Освен Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Димитър Маджаров и председателя Михаил Белчев конкурсът “Бургас и морето” се сдоби с още двама нови съдии. Това са представителите на Ку-Ку Бенд Цветан Недялков и бургазлията Иван Стоянов. На тях се пада тежката задача да присъдят наградите на фестивала, до който остават броени дни.

Петя Буюклиева, Илия Ангелов, Орлин Горанов, Васил Петров, Ралица Ангелова и Георги Дюлгеров, Ваня Костова, Боян Михайлов, Гергана Великова, Антония Маркова, Александър Байчев и Йордан Марков ще изпълнят 11-те нови песни от програма на 32-рото издание на Националния конкурс за песен “Бургас и морето”, който ще се проведе на 26 юли в Летен театър Бургас от 21.00 часа. И тази година публиката ще може да определи своя фаворит.

Водещи на събитието ще бъдат познатите ни от сутрешния блок на “БГ радио” – Симо и Боги /Симеон Колев и Богдана Трифонова/.

Билет могат да бъдат закупени от Касата на театър “Адриана Будевска”. Те ще са в продажба от 21 юли и са на стойност 10 лв., в деня на събитието на касата в Летния театър ще има и билети за правостоящи на стойност 5 лв.

на снимката: Иван Стоянов


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега