Бургас, Култура

ГЕРБ-Бургас обяви конкурс за фотография

0

Клуб “България за младите” към Гражданско сдружение ГЕРБ в Бургас организира конкурс за фотография „Моят Бургас…моята Европа. Аз оставам тук!… А ти?’. При провеждането на предишния конкурс (бел. ред. „До Брюксел и назад. Европа. Институции. Бургас. Бъдеще…”), през април победителят бе награден лично от евродепутата Томислав Дончев.

Новият конкурс стартира от 8 юли и ще продължи до 22 юли. Голямата награда за най-добра фотография е посещение на Европейския парламент в Брюксел с група на ЕНП. Организаторите са предвидили фотоапарат като втора награда, както и поощрителни награди за талантливите фотографи.

В инициативата могат да се включат пълнолетни и учащи, или живущи в Бургас. Едно от условията е всяка снимка да бъде придружена от име и фамилия, телефон за контакт и възраст. Фотографиите трябва да се изпращат на адрес: bulgariazamladite@gmail.com. Препоръчително е снимките да са с размер по-голям от 2000х1500 пиксела. В конкурса всеки участник може да се включи с по една снимка.

Журито на конкурса е тричленно в състав Елена Фотева (фотограф), Борислав Пенков (фотограф) и Тодор Колев (председател на клуб „България за младите”).


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега