Бургас, Политика, Спорт

В Драганово: Полусрутено бившо училище става многофункционална спортна зала

0

Превръщането на бившото полусрутено училище в нова многофункционална спортна зала радва жителите на село Драганово. До месец март тя ще бъде изцяло оборудвана и в нея ще младите хора ще упражняват различни видове спортове.

Жителите на селото се срещнаха със заместник кмета Йорданка Ананиева по време на общественото обсъждане на бюджет 2015. От думите й стана ясно, че са предвидени средства за уличната мрежа, зелените площи и осветлението. Хората поискаха чакълиране и асфалтиране на няколко улици, както и направата на ново игрище за футбол. Те изразиха желанието си в Бургас да бъде създадено тържище за производители, където да предлагат продукцията си от месо, зеленчуци и млечни продукти.

Жителите на Драганово изразиха удовлетвореност от ремонта на пътя Драганово – Брястовец, както и желанието си той да бъде завършен изцяло. Те поискаха от общинската фирма “Бургасбус” да направи промяна в разписанието на сутрешния автобус, така че да не се налага учениците да пристигат прекалено рано в Бургас.

По инициатива на кмета Димитър Николов на обществените обсъждания във всички населени места в общината присъстват и представители на полицията от съответните РПУ- та, за да отговарят на въпроси свързани с престъпността. На срещата в Драганово бяха още общински съветници, представители на поддържащите фирми, както и на съответните общински ресори.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега