Бизнес, Бургас, Общество

В БСУ приключва проект „Стратегически бизнес решения в рискова и бързопроменяща се среда”

1

В Бургаския свободен университет ще бъдат връчени сертификатите на 33-ма студенти, завършили успешно програмата по проекта „Стратегически бизнесрешения в рискова и бързопроменяща се среда” с ръководители доц. д-р Мария Нейчева и доц. д-р Евгения Николова.

Участници от шест държави се включиха в проекта, който е по програма “Учение през целия живот”. Освен студенти от БСУ сертификати ще поучат и представителите на Барселонския университет (Испания), Политехническия университет на Бежа (Португалия), Дебреценския университет (Унгария), Пражкия университета по икономика и мениджмънт (Чехия) и Тракийския университет (Турция).

Програмата е обхванала три области на знанието: стратегически мениджмънт и предприемачество в условия на риск, математически методи в икономиката и управленски информационни системи в бизнес Обучението е проведено на английски език от осем преподаватели от университетите-участници и от един представител от бизнеса.

Лично ректорът на БСУ проф. Галя Христозова ще раздаде сертификатите на 15 юли (вторник) от 9.15 часа в зала 220 на бургаския университет.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега