Бизнес, Бургас, Топ новини

Високотехнологична компания ще открие свой офис в Бургас

0

Представители на Energize Global Services (EGS) се срещнаха с кмета Димитър Николов, за да потвърдят заявените намерения за откриване на нов офис в Бургас и обсъдиха възможностите за сътрудничество с образователните институции.

На срещата присъства и проф. д-р Сотир Сотиров – заместник-ректор на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас. Технологичната компания има офиси в Бостън, Ереван и София. Тя е фокусирана върху предоставянето на специализирани услуги и продукти за банковия и финтех сектора.

Energize Global Services ще се възползва от общинската инициатива за подкрепа на стартиращи предприятия и първоначално ще наеме два обзаведени офис в Бизнес инкубатор – Бургас. Изпълнителният директор на Energize Global Services за България Пламен Мандаджиев сподели, че вижда потенциала на Бургас и счита, че бързо ще сформира качествен екип.

Вече е започнала кампания по подбор на кадри и в момента се провеждат интервюта в Бизнес инкубатор – Бургас. Плановете на компанията са бургаският офис да започне работа от средата на септември.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега