Политика, Топ новини

Българи завършили Харвард и Кеймбридж искат в партията на Слави Трифонов

0

Желание да участват в политическата инициатива на Слави Трифонов са заявили над 2 000 души. Това съобщава в отворено писмо до медиите шоуменът Слави Трифонов, който преди месец обяви кастинг за политици – образовани, качествени и морални българи, които искат да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България.

В писмото си Слави Трифонов заявява, че процесът не е завършил – “защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи”.

“Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно”, заявява Трифонов и гарантира, че осъзнава тази отговорност.

Именно затова той се е свързал с българи, постигнали безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция, за да се включат и в своеобразна комисия за събеседването. Това, по думите му, са българи, които са преподаватели в най-различни университети в света, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. 

“Защото, уважаеми съграждани, има такива българи”, убеждава Слава Трифонов и посочва, че вече са проведени разговори с много от тях и “за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях”.

Трифонов посочва и трите теми, по които ще се проведе събеседването:

  • Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.
  • Образованието – най-важната част за възхода на нацията.
  • Съдебната система – основен проблем на държавата.

“Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме”, завършва писмото си шоуменът. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега