Бургас, Политика

Бареков в Бургас: Нашият резултат обърка сметките на ДПС и БСП

0

Нашето време тепърва предстои, обяви лидерът на “България без цензура” и зам.-председател на ЕКР в Европарламента Николай Бареков по време на Областен съвет и среща с общинските ръководства на формацията в Бургас.

Според него евроизборите са били само прелюдията.

“Никой не очакваше от нас да вземем 11%, това разби плановете на статуквото. Те искаха да се появят една-две техни патерици и да си продължат постарому. Ако БСП бяха взели повече гласове, щяха да излязат и да кажат – няма нужда от нови избори, хората си ни искат. Но нашият резултат провали сметките им. А това предизвика ДПС да действат бързо, неслучайно Местан пръв поиска предсрочни избори”, обобщи ситуацията Николай Бареков.

Той каза още, че има отрезвяване от ГЕРБ. “80% от хората не ги приемат. Ако стане така, че те спечелят вота, на есен ще има нови заграждения пред НС”, прогнозира лидерът на ББЦ.

Пред бургаската структура той разясни за работата на коалицията с “Гергьовден” и ЗНС, която ще носи името “България без цензура”. Тя ще има няколко нива на управление. Нейното ръководство ще става от тримата председатели на формациите. Но освен тях ще има Коалиционен съвет. Коалицията ще има и свои говорители. От ББЦ това ще са Светлин Танчев, Росен Петров и Рада Коджабашева. Говорител на “Гергьовден” ще е Любен Дилов-син, а на ЗНС – Явор Хайтов. Вероятно е към нея да се присъединят още формации до изборите, завърши лидерът на ББЦ.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега