Бургас, Култура

“be JaZzy” с радио „Гласът на Бургас“

0

Стартира най-новото музикално предаване в ефира на „Гласът на Бургас“ – „be JaZzY“, с автор и водещ Деница Христова-Чомакова. „JaZzy“ е за всичко ярко, запомнящо се, вълнуващо и интересно, свързано със стила джаз и джаз музиката.

Всяка неделя от 21:00 часа бъдете с радио „Гласът на Бургас“ на честота 98,3 FM и с емблематичните джаз хитове за всички времена – в оригинал или с модерен аранжимент и изпълнение. Във всяко предаване ще бъде представян по един изпълнител, както и песните от класацията на Билборд в топ 10 на най-популярните джаз албуми за последната седмица.

Не пропускайте първото издание на „be JaZzy“ тази неделя от 21.00 часа, посветено на възникването и ранните години на джаз музиката. В него ще научите за първата група, която прави звукозаписи на джаз музика – „Ориджинъл диксиленд джаз бенд“; ще прозвучат парчета на един от най-ранните джаз изпълнители – Бъди Болдън, пианистът и композитор на рагтайм Скот Джоплин, учителят на Луис Армстронг – Кинг Оливър, както и самият Армстронг. Ще разберете и кой джаз албум води класацията на Билборд тази седмица.

Слушайте предаването всяка неделя от 21:00 часа в ефира на „Гласът на Бургас“! Бъдете ярки, бъдете цветни, „be JaZzy“.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кой бургаски депутат работи най-много за интереса на бургазлии?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега