Политика

Ангел Джамбазки втори в евролистата на „България без цензура”

0

Николай Бареков ще предложи заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде втори в листата за евроизборите на коалицията „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Лидерът на ББЦ ще предложи неговата номинация на коалиционния съвет, съобщи самият той в село Склаве по време на обиколката на Бареков и партньорите му в Югозападна България.

„Създадохме нещо много интересно, което ще промени живота на всички нас“, каза още Бареков пред жителите на село Склаве. „При нас са млади хора и за първи път в историята на българския преход има такава партия“, допълни той. Лидерът на ББЦ припомни, че събитията през февруари миналата година са започнали точно от Югозападна България и коментира: „Сега разбирам защо – защото нашите партньори от ВМРО са много силни тук“.

„В момента в България всички сме разделени и моето желание е да има нещо, което да обедини българите“, каза Бареков. Преди жителите на село Склаве, което се намира само на няколко километра от границата с Гърция, той припомни, че онова, с което Борисов най-много ни плашеше, бяха гръцките протести, но в крайна сметка разликата е видна – гърците опукаха едни 300 милиарда на Европейския съюз и сега в Гърция продължава да се живее добре, а в България – още по-зле от преди. Ето защо – каза той – в основата на нашата политика е младите хора да останат в България, а за да се случи това, трябва да има работни места и перспективи.

Довечера в Сандански жителите на града ще могат да гледат спектакъла на Нешка Робева „Площадът“ и да се срещнат с представителите на „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Гергьовден.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега